top of page

Nieuwjaarsdejeuner in Agora


Op 14 januari kon het weer, het Nieuwjaarsdejeuner in Agora. Door Corona kwam het er twee jaar niet van. Een welkome onderbreking in de stille januarimaand.

Het was het weer prima verzorgd. De tafels prachtig in nieuwjaarstijl gedekt, de mooie menukaarten, de ontvangst met een glas bubbels, de vriendelijke bediening, geen moeite was teveel.

Wat had die kookgroep “De Oude Pannen” voortreffelijk gekookt, een 4-gangendiner waar menig restaurant jaloers op kan zijn. Een van de tafelgenoten vroeg of er een beroepskok in de keuken stond. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Dit alles stond onder leiding van Peter en Gjalt, maar de overige mannen hadden allemaal een gang voor hun rekening genomen, alles vers gemaakt (ook het ijs) en alles even lekker.

De sfeer in de zaal en ook in de keuken was gezellig en dat was te merken alles liep op rolletjes. Het duurde wat langer dan gepland, dat geeft aan hoe goed het was.


Guus, Els, Mary, Petra en Marga en ook de anderen die bijsprongen, jullie reuze bedankt voor de organisatie, inzet en tijd voor deze fijne middag.

Ik kijk naar een volgende keer uit!


Jeane Kooy

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page