top of page

Potverteren van zangkoor Cantemus

Zaterdag 17 juni gingen we met ons zangkoor en aanhang een dagje uit.

Om 10.00 uur verzamelden we ons in de kerk om onder het genot van een kopje thee of koffie met heerlijke cake op te warmen voor de reis.Zoals afgesproken was de bus van Theo’s busreizen stipt om 10.30 uur aanwezig. En met boven verwachting Theo zelf als chauffeur (dat kon niet meer stuk). De bus was prachtig met alle comfort zoals donkere ramen, airco en goede stoelen. De airco kwam goed van pas want het was inmiddels 25 graden buiten. We gingen richting Apeldoorn en zouden na Utrecht over landelijke wegen gaan. Maar i.v.m. de drukte moesten we op de grote weg blijven om op tijd in het vernieuwde Paleis Het Loo te zijn. Jacqueline ging zorgen voor de toegangsbewijzen waarbij veel museum kaarten gebruikt konden worden.

Voordat we werden losgelaten kregen we nog koffie of thee.


We werden om 13.30 allemaal voorzien van toegangskaarten en toen mochten we op pad en gaan en staan waar en met wie we wilde. Cock en ik kozen voor de nieuwe kelder waar het heerlijk koel was en waar je goed kon zien waar heel veel belasting geld in was gaan zitten. Wij voelden ons net astronauten want Cock had voor het eerst een rollator mee om bij rugpijn even te kunnen rusten en dus moesten we veel met liften mee naar boven die als raketten omhoog vlogen. (Vandaar astronauten).


Wij hebben daarna door de prachtige tuinen gewandeld waar opnieuw obstakels waren, zoals alleen grint paden. We konden heerlijk in de schaduw zitten bij de kiosk waarbij we een koude Magnum hebben verorberd. Om 15.00 uur zijn we weer rustig naar de uitgang gaan wandelen omdat de bus exact 15.30 uur zou vertrekken. Zoals altijd waren 2 dames niet aanwezig en heeft Theo ze uit de bar gehaald.


We gingen weer richting Utrecht maar nu over provinciale wegen een prachtige rit naar onze dinerbestemming in Ankeveen “De Drie Dorpen” geheten. We werden ontvangen met koude dranken en de stemming werd beduidend drukker maar de sfeer was fantastisch. Er werd veel gelachen en dat doen we niet zoveel meer. Het eten was uitstekend en ik geloof dat ik voortaan ook maar glutenvrij ga eten want wat werd die verwend….


Om 19.00 uur gingen we weer richting de V.C. waarbij bij sommige zangvrienden de luiken dicht gingen vallen wat een goed teken is. We hebben een waanzinnig leuke dag gehad en dank aan Theo en het organisatie comité


Bird (Leo Vogelaar)

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page